vrijdag, augustus 11, 2006

Recalls

Vandaag stond in teken van het maken van claims. Het blad van de salontafel van de patio set was niet helemaal vlekkeoos (indonesich hout) en al weken geleden gevraaagd dit te vervangen. Is nu na een telefootje vandaag gebeurd en het nieuwe blad is veel mooier maar heef toch nog twee schoonheidfoutjes. Die gaan we zelf dan maar wegewerken.

De mannen van ADT , onze beveiliger, zijn om 3 uur zoals afgesproken vanochted per SMS begonnen om de electrische omheining aan te sluiten op de beveiliging en ook hebben ze een bedieningspaneel buiten de poort geplaatst zodat ADT binnen kan komen bij een alarm. Geeft weer extra stukje zekerheid, mede omdat nu ook de electrische draden van de omheining bij doorsnijden een alaram bij ADT veroorzaken. Zo neemt ons gevoel van veiligheid toe !

Zelf heb ik twee TL balken bkken waar twee TL's in zitten van het plafond van het gastenverblijf gehaald . Van de bovenkant van de bakken kwanm een enorme hoevelheid dode insecten naar beneden. De TL-bakken met ADT installateurs meegegeven

's avonds bij Yvonne fondue gegeten, zowel vlees voor mij als vis voor Marion. Heerlijk gewoon.

Geen opmerkingen: