maandag, augustus 28, 2006

Dagje rustig aan

Vandaag hebben we besloten het eens rustig aan te doen met het opruimen van alle dzoen etc. Eerst naar de bank gegaan om eindelijk eens te kunnen werken met internet betalen. Alles is nu OK, maar morgen testen we. Daarna lekker winkelen en lunchen in Sandton.

Uitpakken van alles in huis (op de garage na) bijna voltooid, mijn buro staat. Garage is een puinhoop van lege dozen en volle met potten en de kerstspullen en heel veel wat bij mijn gereedschap zat. Nog steeds de accuboormachine niet gevonden, zit natuurlijk tussen de garage spullen.

Gegeten met Yvonne , Gerard, Onno, Sabine, Marjolein en Koen bij Cesco aan een grote ronde Heel gezellig en onder eten gebeld door lions met uitnodiging voor donderdag een school te bezoeken voor planten van een boom. Gaan we doen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Marion en Gerard,
Ook ik volg jullie belevenissen in je nieuwe omgeving met interesse. Wat is jullie blog goed, zeg. De tekst en de foto's brengen jullie eigenlijk gewoon in de (huis)kamer hier in Woerden.
Conny en ik zijn een weekje naar de Elzas geweest voor familiebezoek. Heel leuk ook voor Conny om jeugdherinenneringen op te halen met vriendinnen uit die tijd. Maar het weer was knudde, net als in NL. Het zal bij jullie vast wel beter weer zijn, als ik de foto's zo zie.
Graag wens ik jullie een gezellige rustdag, en tot ziens,
Groeten van Roeland

Anoniem zei

Beste Gerard en Marion,

Wel even wennen hoor. Na heel wat weken van internet en e-mail verstoken te zijn, kunnen ook wij nu eindelijk jullie avontuur via internet volgen. Zo te lezen zijn jullie inmiddels al aardig uit de dozen (wij weten hoe heerlijk dat voelt) en nog maar een paar dingen kwijt (die vindt je straks in een doos waar je het helemaal niet van verwacht! Ook daar hebben wij ervaring mee). Leuk om jullie ervaringen zo mee te lezen en beleven. Voor mij gevoel zijn jullie net een paar dagen weg. Met de familiedag voor de deur zal het wel even wennen zijn dat jullie er dit keer niet bij zijn.
Maar via deze weg willen wij jullie heel veel geluk, liefde, gezondheid en pletzier toewensen op jullie nieuwe stekje. Mocht je weer eens in Nederland zijn, zouden wij het leuk vinden als jullie een keer aan kwamen. Tot die tijd veel plezier en sterkte met de laatste dozen en het inburgen.

Groetjes uit het natte Nederland
van John, Angelique, Paul en Sophie de Goey

Anoniem zei

Probeer eerst grote bedragen over te maken op 351840 tnv P.Guinee