dinsdag, september 04, 2007

Installatie nieuwe Lions leden

Afgelopen zondag mocht onze club twee nieuwe leden verwelkomen. De installatie was oorspronkelijk, net als vorig jaar, gepland bij ZOO Lake, maar daar was een Jazz festival en dus moest op het laatste moment worden uitgeweken naar het Amfitheater bij een groot winkelcentrum, het Cresta. De installatie werd gedaan door Districtsgouverneur Roy en op de foto staan van links naar rechts Claude (nieuw lid) Roy, Rob (vorige districtsgouverneur), moi, Tamara (nieuw lid en echtgenote van Claude) en Sylvia die namens onze club als sponsor optrad.

Daarna met z'n allen koffie gedronken en geluncht in Cresta.


's middags hebben we een optreden Tonight's the night in het Barnyard theater in the Cresta bijgewoond. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de kaartjes was voor Lions club Magaliesburg, een Lions club uit die buurt. Op de foto sta ik met ons clublid Sheila. Het meisje op de foto is Michaela, de oudste dochter van Claude en Tamara.
Tonight's the night is een optreden van diverse artiesten die liedjes ten gehore brengen van bekende zangers en ook zo veel mogelijk in de huid van deze zangers kruipen en zoveel mogelijk de stem nadoen. Bijvoorbeeld: "tonight's the night" van Rod Stewart, "Elouise" van Brian Ferry, "Piano Man" van Billy Joel en nog vele anderen. Er was ook een hele goede (en mooie) saxofoniste bij die "Lily was here" van Candy Dulfer uitvoerde. Al met al een hele geslaagde middag.

Geen opmerkingen: