donderdag, november 20, 2008

Amanda


Gisteren ontvingen wij een telefoontje van een hele verdrietige Gertrud dat haar dochtertje Amanda afgelopen dinsdag onverwacht was overleden.
Vanochtend was Gertrud even bij ons en deed ze haar intrieste verhaal. Dinsdagochtend stond Amanda op met keelpijn. Op school heeft ze de hele dag geslapen blijkbaar omdat ze zich ziek voelde. De school heeft Gertrud niet gewaarschuwd. Na school thuis gekomen, werd zo ziek dat Gertrud direct met haar naar de clinic gegaan is. Daar heeft Amanda een injectie gehad en medicijnen en is vervolgens weer naar huis gestuurd. Thuis ging het steeds slechter met haar en Gertrud is weer naar het ziekenhuis gegaan met haar, maar Amanda heeft het ziekenhuis niet meer gehaald en is onderweg in de armen van Gertrud overleden. In het ziekenhuis zei men dat ze was overleden aan een longontsteking.
Gertrud nam Amanda nogal eens mee als ze op zaterdag bij ons kwam werken. Amanda was een heel mooi, spontaan en levenslustig meisje en Gertrud zal haar dochtertje verschrikkelijk gaan missen.

Geen opmerkingen: